ყველაზე ხშირად მომზადებული კერძები საქართველოში
07/01/2016
- ❤ 0 Likes
- 1505 Views
ოქსფამის კვლევის მიხედვით, რომელიც გასული წლის აგვისტოში ჩატარდა საქართველოს მასშტაბით, ოჯახებში ყველაზე ხშირად შემწვარ კარტოფილს, ლობიოსა და აჯაფსანდალს ამზადებენ. გამოკითხულთა აზრით, ჯანსაღად კვება მეტი ბოსტნეულის მიღებას გულისხმობს. თუმცა რამდენად ჯანსაღია საქართველოში ყველაზე ხშირად მომზადებული კერძების ამ ოდენობით მოხმარება?!
- Organization: JumpStart Georgia
- Reporter: ნინო მაჭარაშვილი (ჯამპსტარტ ჯორჯია)
- Designer / Animator: ია ნინოშვილი (ჯამპსტარტ ჯორჯია)
- Data Source:
- Language: English, ქართული
- Category: ჯანმრთელობა / საზოგადოებრივი უსაფრთხოება
- Type: Gifographic