ყველაზე ხშირად მომზადებული კერძები საქართველოში
01/07/2016
- ❤ 0 მოწონება
- 1505 ნახვა
ოქსფამის კვლევის მიხედვით, რომელიც გასული წლის აგვისტოში ჩატარდა საქართველოს მასშტაბით, ოჯახებში ყველაზე ხშირად შემწვარ კარტოფილს, ლობიოსა და აჯაფსანდალს ამზადებენ. გამოკითხულთა აზრით, ჯანსაღად კვება მეტი ბოსტნეულის მიღებას გულისხმობს. თუმცა რამდენად ჯანსაღია საქართველოში ყველაზე ხშირად მომზადებული კერძების ამ ოდენობით მოხმარება?!
- ორგანიზაცია: JumpStart Georgia
- ჟურნალისტი: ნინო მაჭარაშვილი (ჯამპსტარტ ჯორჯია)
- დიზაინერი / ანიმატორი: ია ნინოშვილი (ჯამპსტარტ ჯორჯია)
- მონაცემთა წყარო:
- ენა: English, ქართული
- კატეგორია: ჯანმრთელობა / საზოგადოებრივი უსაფრთხოება
- ტიპი: გიფოგრაფიკა